طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی | وب سایت بنیتو

طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی

مواد لازم:

برنج ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه)

 كره ۶۰ گرم

 سینه‌ مرغ خلالی خرد كرده  ۵۰۰ گرم

 قرص عصاره‌ مرغ ۱ عدد

 ادویه‌ كاری ۱ قاشق چایخوری 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده ۴۰۰ گرم

 ماست چكیده ۲۰۰ گرم 

زعفران حلكرده ۴ قاشق سوپخوری 

روغن مایع ۱۵۰ میلی‌لیتر (حدود دوسوم پیمانه)

 نمك و فلفل به میزان لازم 

زرده‌ی تخم‌مرغ ۴ عدد 

فیله‌‌ گوجه‌فرنگی رنده كرده ۷-۸ عدد

طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی :

برنج را در قابلمه‌ حاوی آب و نمك بپزید و آبكشی كنید. نیمی از كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم‌ قرار دهید. آن‌گاه سینه‌ مرغ، قرص عصاره‌ مرغ و ادویه‌كاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائی‌رنگ شود.

حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد كنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. اكنون ماست، زعفران، روغن، نمك، فلفل و زرده‌ تخم‌‌مرغ‌ها را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود.

آن‌گاه برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینك كف ظرف نسوز را با كره چرب كنید و یك‌چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف كنید.

حالا قدری از مایه‌ مرغ و قارچ روی برنج بریزید و رویش را با اندكی از مخلوط برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجه‌فرنگی بدهید و به همین ترتیب لایه‌های برنج، مرغ و قارچ و گوجه‌فرنگی را تكرار كنید. به گونه‌ای كه آخرین لایه‌ی ته‌چین، گوجه‌فرنگی باشد.

حالا باقیمانده‌ كره را خرد كنید و روی ته‌چین بچینید. اكنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ كنید تا بخار ته‌چین خارج شود. اینك ته‌چین را به مدت تقریبی یك‌ونیم ساعت در فر گرم كرده با دمای ۱۸۰درجه‌ سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *