طرز تهیه خورش باميه | وب سایت بنیتو

طرز تهیه خورش باميه

مواد لازم جهت تهیه خورش باميه :

۸۵۰ گرم باميه

۸۵۰گرم گوشت ماهيچه یا مغزران گوساله

۴ قاشق سوپ خوری آبليمو

۴ قاشق پياز سرخ شده

۳ قاشق سوپ خوری رب گوجه

نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهيه خورش باميه:

بعد از شستن گوشت آن را قطعه قطعه ميکنيم و با پياز سرخ شده تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود، سپس آنها را در قابلمه می ریزیم و می گذاریم با مقداری آب روی حرارت کم  بپزد و گوشتها کامل بپزند از طرف دیگر باميه ها را ميشوریم فقط باید حتما چوبهای ته آنرا بگیریم، قبل از آنکه بامیه ها را به خورشت اضافه کنیم باید آنها را در ظرف آب جوش همراه با کمی نمک بریزیم و بگذاریم تا بپزد. باید حواسمان باشد تا باميه ها زیاد پخته نشود تا لیز نشوند. رب و آب ليمو و نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده بعد از حدود ۲۰دقیقه بامیه ها را به خورشت اضافه کرده تا جا بیفتد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *