طرز تهیه دمی باقالی و چند فوت و فن مهم برای پخت عالی آن | وب سایت بنیتو

طرز تهیه دمی باقالی و چند فوت و فن مهم برای پخت عالی آن

دمی باقالی از انواع غذاهای ایرانی سنتی است که شما می توانید این غذای خوشمزه را برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی تان در منزل بپزید و از طعم و مزه بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

دمپختک یا همان دمی باقالی و عدس پلو و لوبیا پلو از انواع برنج های مخلوط خوشمزه و لذیذ هستند و اگر شما تمایل دارید برنج مخلوط خوشمزه و خوش طعمی را در منزل بپزید بهتر است از پخت این غذاهای ایرانی غافل نشوید.

مواد لازم
باقالی زرد۱.۵
۳پیمانه برنج
پیاز۳
عددکره۶۰گرم
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه دمی باقالی

برای پخت دمی باقالو ابتدا باقالی را به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون ظرفی مناسب خیس کنید سپس کره را به همراه یک تا دو قاشق غذاخوری روغن درون تابه بریزید.

پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود و بعد از طلایی شدن پیاز زردچوبه را به آن اضافه کنید و مخلوط پیاز و زردچوبه را دوباره تفت دهید سپس باقالی خیس خورده را درون آبکش بریزید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

در مرحله بعدی طرز تهیه دمی باقالی یک پیمانه آب به باقالی بیافزایید تا پخته شود و آب باقالی خشک شود.

سه پیمانه برنج را به همراه ۴ پیمانه آب درون قابلمه ای مناسب بریزید و اجازه دهید تا برنج به دمای جوش برسد و قد بکشد ( توجه داشته باشید که اگر در زمان خیس کردن برنج به آن نمک اضافه کرده اید نیازی نیست در این مرحله از دستور پخت دمی باقالی به آن نمک اضافه کنید).

بعد از خشک شدن آب برنج آن را با باقالی ترکیب کنید سپس کف قابلمه را چرب کنید و برنج مخلوط شده با باقالی را درون قابلمه بریزید.

دمکنی را روی قابلمه قرار دهید و برنج را به اصطلاح به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه دم کنید.

بعد از مدت زمان ذکر شده دمی باقالی را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید و این غذای خوشمزه را به همراه ترشی و یا ماست و تخم مرغ و … میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *