طرز تهیه ساندویچ املت تخم‌مرغ و بیکن؛ یک غذای مقوی برای دانش‌آموزان | وب سایت بنیتو

طرز تهیه ساندویچ املت تخم‌مرغ و بیکن؛ یک غذای مقوی برای دانش‌آموزان

فصل بازگشایی مدارس نزدیک است و تهیه غذاهای مقوی و خوشمزه برای دانش‌آموزان دغدغه هر روزه مادران در طول سال تحصیلی است. از سوی دیگر در زندگی مدرن و پرمشغله امروز مادران، مخصوصا مادرهای شاغل، فرصت چندانی برای تهیه غذاهای مقوی به صورت روزانه ندارند و گاهی اوقات بدشان نمی‌آید غذاهای ساده و آسان‌پز و ساندویچی اما مقوی را برای فرزندان دانش‌آموزشان فراهم کنند.

مواد لازم برای تهیه املت تخم‌مرغ و بیکن برای ۱۶ ساندویچ کوچک

بیکن گوشت گوساله: ۸ تکه ریز خرد شده

روغن مایع: به میزان لازم

تخم‌مرغ بزرگ: ۸ عدد

پیازچه: ۳ عدد ریز خرد شده

نمک کاشر و فلفل سیاه تازه و خرد شده: به میزان دلخواه

گوجه‌فرنگی: ۲ عدد ریز خرد شده

پنیر چدار: ۲ فنجان رنده شده

نان ساندویچی گرد یا نان تست : ۱۶ عدد

سس تند برای سرو: به میزان دلخواه

طرز تهیه املت تخم‌مرغ و بیکن

فر را روی درجه ۱۸۰ سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم و روشن کنید. در یک ماهیتبابه نچسب روغن مایع را گرم کنید و تکه‌های بیکن را روی شعله ملایم گاز تفت دهید. رنگ بیکن‌ها باید کمی قهوه‌ای و بیکن‌ها کریسپی و برشته شوند. ۱۵ دقیقه زمان برای سرخ کردن بیکن‌ها روی شعله ملایم گاز کافی است. بعد از این سرخ شدن بیکن‌ها اگر احساس کردید روغن زیای دارند آن‌ها روی دستمال کاغذی خشک قرار دهید تا روغن‌شان گرفته شود.

در این فاصله تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بزرگ بشکنید و خوب هم بزنید. پیازچه‌های خرد شده، ۲ قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را با تخم‌مرغ‌ها مخلوط کنید. کف سینی فر نچسب یا هر ظرف مسطح دیگری که می‌خواهید املت را در آن درست کنید را کمی با روغن یا کره چرب کنید، تکه‌های بیکن سرخ شده را در سینی فر بریزید و سپس ترکیب تخم‌مرغ را به آرامی روی بیکن‌ها بریزید. روی تخم‌مرغ را با پنیر چدار و گوجه‌فرنگی خرد شده پر کنید. سینی فر را در فر بگذارید و ۲۵ دقیقه برای پخت زمان بگذارید. بعد از ۲۵ دقیقه فر را خاموش کنید و ۵ دقیقه اجازه دهید تا املت استراحت کند و کمی خنک شود. سپس املت را برش بزنید. می‌توانید از کاتر پیتزا یا یک چاقوی تیز برای این کار استفاده کنید . املت را به ۱۶ قسمت مساوی تقسیم کنید. این املت را با نان باکت گرد کوچک یا نان تست و همراه با سس تند سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *