طرز تهیه همبرگر خانگی در روز جهانی پرطرفدارترین ساندویچ دنیا | وب سایت بنیتو

طرز تهیه همبرگر خانگی در روز جهانی پرطرفدارترین ساندویچ دنیا

«ساندویچ همبرگر» محبوب‌ترین ساندویچ‌ در سرتاسر دنیاست. اصلا می‌دانستید همبرگر محبوب‌ترین غذا در میان آمریکایی‌هاست؟ سالانه ۱۰۰ میلیارد ساندویچ همبرگر در سرتاسر دنیا فروخته می‌شود که از این تعداد ۴۰ میلیارد آن را آمریکایی‌ها می‌خرند. اگر چه این فست‌فود گرد، چرب و خوشمزه در نگاه اول غذایی دم دستی و مدرن محسوب می‌شود اما بد نیست بدانید که همبرگر یکی از غذاهای اسطوره‌ای با پیشینه‌ای به قدمت تاریخ است و روز ۲۳ آگوست (۱ شهریور) هر سال روز جهانی این فست‌فود لذیذ است.

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده گوساله با ۷% چربی: ۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ: ۱عدد

پیاز ریز خرد شده: ½ لیوان

پودر نان خشک: ¼ لیوان (می‌توانید یک نان باگت را در فر خشک کنید و با آسیاب به پودر تبدیل کنید یا از پودر سوخاری استفاده کنید)

سیر: ۱ یا دو حبه رنده شده

نمک: ½ قاشق چایخوری

فلفل قرمز: ½ قاشق چایخوری

نان باگت گرد: ۴ عدد

گوجه فرنگی اسلایس شده: به مقدار دلخواه

برگ کاهو: به مقدار دلخواه

سس مایونز: ¼ لیوان

سس کچاپ: ¼ لیوان

پیاز قرمز حلقه شده: ۴ برش نازک

طرز تهیهساندویچ خانگی

ابتدا در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ، پیاز رنده شده و آب گرفته شده یا خیلی ریز خرد شده، پودر نان خشک، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و حسابی با هم ورز دهید تا تمام مواد با هم یکی شوند و یک گوشت یکدست و هموار به دست بیاید. اجازه دهید گوشت چند دقیقه استراحت کند، سپس گوشت را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت گرد پهن کنید. پهنای هر عدد همبرگر باید حدود ۱۲ سانتی‌متر و ضخامت آن یک تا ۱و نیم سانتی‌متر باشد.

یک تابه گریل یا دستگاه گریل را گرم کنید و همبرگرها را روی شعله خیلی ملایم گریل کنید. برای گریل شدن هر دو طرف گوشت در مجموع ۷ تا هشت دقیقه زمان کافی است.

دو طرف نان را هم می‌توانیدگریل کنید. برای این کار در نهایت ۳۰ ثانیه زمان کافی است.

هر عدد نان را با دقت از وسط برش بزنید. روی یک برش نان سس کچاپ و سس مایونز بمالید و سپس برای هر ساندویچ، ابتدا برگ کاهو، برش‌های گوجه‌فرنگی، همبرگر و حلقه پیاز را بگذارید  و در صورت تمایل کمی فلفل و نمک بپاشید. می‌توانید کمی قارچ با کره و فلفل سیاه تفت بدهید و به مخلفات ساندویچ اضافه کنید. در این صورت ساندویچ «ماشروم برگر» دارید. یا یک ورقه پنیر گودا را در یک دقیقه پایانی گریل شدن گوشت روی آن بگذارید تا کمی آب شود؛ در این صورت یک ساندویچ «چیزبرگر» لذیذ در انتظار شماست. اگر هم دلتان گوشت بیشتری می‌خواهد دو تکه همبرگر را در نان بگذارید تا یک ساندیچ «دبل برگر» پُر ملات  داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *