طرز تهیه کباب “کوبیده مرغ” | وب سایت بنیتو

طرز تهیه کباب “کوبیده مرغ”

طرز تهیه کباب “کوبیده مرغ” و نکات تکمیلی آن

کباب کوبیده یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان میباشد که البته تهیه آن براحتی امکان پذیر نیست اما “کوبیده مرغ” هم راحت تر و البته خوش خوراک نیز میباشد.
مواد لازم جهت درست کردن کباب کوبیده مرغ
پیاز ۵ عدد
مرغ چرخ کرده ۱ کیلو
شوید ۱و نیم قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
فلفل به اندازه دلخواه
جوش شیرین ۱/۳ قاشق غذا خوری
آویشن نصف قاشق غذا خوری

مواد لازم سس کباب

کره ۱۰۰ الی ۱۵۰گرم
زعفران دم کرده به میزان لازم
آموزش درست کردن کامل کباب کوبیده مرغ
مرغ را با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید. و پیازها را هم با رنده ریز یا دستگاه خرد کن خرد کنید و آب آن را جدا کنید.اگر آب پیاز را کامل نگیرید باعث میشود کباب ها شل و تلخ شوند.

کباب کوبیده مرغ را چجوری درست کنیم ؟

سپس مرغ را با پیاز کاملا ورز دهید تا با هم مخلوط شوند و در حین چنگ زدن ادویه های گفته شده را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. هنگام سیخ زدن باید از مواد کوبیده حدود ۷۰ تا ۸۰ گرم بردارید تا کلفت نشود و نریزد.

بعد از ۵ دقیقه ورز دادن میتوانید به اندازه مقداری که گفته شد از مواد بردارید و به همان ترتیب که کباب کوبیده را به سیخ میکشید این کباب را به همان شکل سیخ کنید.

در این فاصله سس کباب را درست میکنیم .به این شکل که کره را در ظرفی روی حرارت ذوب میکنیم و زغفران را با آن مخلوط میکنیم و با قلمو روی کباب ها میکشیم.وقتی که همه کباب ها را به سیخ کشیدید میتوانید روی زغال یا کباب پز گازی آنها را بپزید و در انتها از سس کره و زعفران برای براق شدن و چربتر شدن این کباب ها استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *