مصرف ماهی چرب چه خطری دارد؟

mohammad بهداشت و درمان, دانستی ها, علمی پزشکی , , , , , , , , , , ,

این عوامل “بی‌فنیل پلی‌کلر شده” یا (PCB) هستند که در طول زندگی فرد در خون وی ذخیره می‌شوند.
متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه “اوپسالا” پس از مطالعه روی افراد مسن طی ۱۰ سال از زندگی آن‌ها دریافتند که این عوامل با مواد غذایی به بدن انسان وارد می‌شوند.
همچنین رکوردار غلظت بی‌فنیل پلی‌کلر شده ماهی‌های چرب، ماهی قزل آلا و شاه ماهی هستند.
بر اساس این مطالعات مرگ و میر در افراد با سطوح بالای PCB در خون، ۵۰ درصد بیشتر از افرادی است که سطح ناچیزی از این مواد خطرناک در بدن آن‌ها وجود دارد.

شاید دوست داشته باشید:

۵ میوه‌ای که باید در رژیم غذایی گنجانده شوند

مصرف میوه ها با طیف گسترده رنگ ها می تواند تامین کننده انواع وسیع مواد مغذی فراتر از ویتامین ها […]

اگر هر روز خرما بخورید چه اتفاقی در بدنتان می‌افتد؟

خرما تقریبا یک غذای کامل به حساب می‌آید. این میوه شیرین و بسیار خوشمزه فواید سلامتی بیشماری دارد و از […]

راهکار‌هایی که کمردرد را از شما دور می‌کند

درباره علل بروز کمردرد و راه‌های کنترل آن اظهار کرد: بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهند بیش از ۸۵ درصد افراد […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *